Hinn med ditt spelande

Har du svårt att hinna njuta av den avkoppling som ett riktigt bra spel ger? Då är du inte ensam. Vardagens alla måsten pockar på och utmanar de flesta av oss. Handen på hjärtat, i en vanlig familj med ett par barn och där mor och far har arbeten, finns inte många stunder över till att bara koppla av.

Hitta de små stunderna

Även om det är svårt är det ändå viktigt för varje enskild persons välbefinnande att finna de där små stunderna under en hektisk dag, då vi trots allt kan släppa alla måsten – om så bara för en halvtimme eller så.

Så gott som alla har någon stund under dagen vi kan använda till något vi tycker är avkopplande. En del plockar gärna upp en bok eller tidning, men många av oss tycker den perfekta avkopplingen är att ägna en stund åt något av våra online-favoritspel.

Om du planerar lunchlådan i tid kvällen innan kanske du inte behöver ge dig ut på stan och ställa dig i kö vid lunchrestaurangen. Istället kan du dra dig tillbaka i en fredad vrå och unna dig en härlig spelstund.

Kör du bil till jobbet? Då kanske du ska ta dig en funderare på om du inte ska göra både dig själv och miljön (och plånboken) en tjänst och börja åka kommunalt istället? Det är stund att ta vara på som annars går till spillo, då du kanske även blir stressad av bilköer o annat. Istället kan du luta dig tillbaka och låta någon annan oroa sig över trafiken. Vilken lyx att påbörja och avsluta arbetsdagen med en alldeles egen, ostörd stund vid ditt favoritspel! Du får tid att varva ned och kommer hem med ett lugnare sinnelag.

Spel på mobilen

Något som möjliggör de här små stunderna de flesta kan klämma in under en dag, är tillkomsten av en mängd högklassiga spel du har tillgång till i den mobiltelefon du bär med dig hela dagen.

Sedan spelappen för Svenska Spel till exempel blev färdig kan du förnya dina spel i Eurojackpot och Lotto, lägga bets och spela online för att nämna några. Det funkar lika bra på Android som iPhone, och du kan också direkt få reda på när det blir mål i någon match du spelar på.